Hyllor finns i många olika utföranden. Hyllor är ett sätt att organisera det kaos som uppstår i många hem, särskilt om det finns barn, men hyllor kan även användas för att inreda ett rum och skapa en specifik känsla. 

 Hyllor är viktigt i ett hem. En organiserad person vill kanske ha en hylla som är kvadratformad och har massor av insatser. En effektiv person föredrar en hylla i stål som har lådor där man kan förvara det som bör döljas. Hyllor kan användas både för förvaring och för att ställa vackra saker på display. En hylla kan anpassas efter just dina behov. Hyllor finns i många olika utföranden. En hylla kan stå på golvet eller sättas upp på väggen. Vill du ha en jättestor bokhylla som täcker en hel vägg eller en liten nätt hylla där du ska ha några få saker på display? Hyllor kan användas för att förvara viktiga saker men de kan även användas för att skapa en känsla i ett rum.

Hyllor i barnrummet

Hyllor är ett enkelt sätt att skapa ordning i barnens rum. Många föräldrar vet hur tröstlöst det är att skapa ordning i det kaos som råder i ett barnrum. Leksaker är utspridda över hela golvet, böcker ligger slängda lite här och var och sedan är det ju alla dessa kläder. Genom att ordna ett effektivt hyllsystem i dina barns rum så blir det enklare att hålla ordning. Hyllor som installeras på en hel vägg kan enkelt organiseras efter olika principer. För de minsta barnen är det ett bra sätt att hålla saker ur deras räckvidd. Ett litet barn når inte upp till de översta planen om det är hyllor från golv till tak. Med hyllkonsoler kan du skapa en vägghylla som är exakt som du vill ha den. För att det ska gå att förvara saker på hyllplanen så bör de vara minst 25 centimeter breda. För vissa leksaker är det kanske bättre att förvara dem i lådor eller boxar som ni ställer i hyllan. På så sätt blir det enkelt för barnet att själva städa på sitt rum. Se ett stort urval av hyllor här.