Behöver du hjälp med trappstädning i Lund? Det finns flera företag som erbjuder denna tjänst. Trappstädning är lite annorlunda än städning i hemmet eftersom det inte sällan är ont om plats. Dessutom blir det smutsigare i trapputrymmet då man går här med skor och drar in smuts. Samtidigt är det ett slitsamt arbete då man behöver bära sin städutrustning upp och ner för trapporna. Det finns dock en hel del städföretag som kan hjälpa till med trappstädning. För att få kontakt med de som erbjuder trappstädning i Lund finns åtskilliga rekommendationer att gå igenom. För att snabbare få kontakt med tjänsteföretag som utför trappstädning i Lund finns denna sida.

Att hålla lägenhetshuset rent och fräscht är viktigt för allas trivsel. Tyvärr är just trapputrymmet en plats som ofta faller i glömska. Det är ju inte riktigt någon som äger själva trapphuset (en vanlig tanke hos många hyresgäster). Samtidigt är det inte roligt att mötas av en skitig trappuppgång varje gång man kommer hem från jobbet. Att tillsammans, som grannar, dela på kostnaden av trappstädning i Malmö någon gång i veckan blir sällan dyrt. För att slippa bråka om vem som ska städa när är det oftast bäst att låta en professionell städfirma komma och göra jobbet istället.

Vad ingår?

Vad som ingår i en trappstädning kan variera lite eftersom varje firma erbjuder sina egna tjänster. Vissa hyreshus har hiss, då kan det behövas rengöring även av den plus trappan. Andra hyreshus har en spiraltrappa som utrymningsväg. Den kanske inte används särskilt ofta och då kan städningen vara enklare. Vad som ingår i en vanlig trappstädning är vanligtvis:

  • Sopning och avtorkning av alla trappor och entrén
  • Rengöring av ledstänger
  • Fönsterputsning
  • Avtorkning av dörrar
  • Dammsugning och rengöring av entrémattan
  • Hissrengöring (golv, väggar och tak)

Eftersom varje firma städar på olika sätt och erbjuder olika tjänster i priset är det bra att jämföra. Ring och för en dialog för att ta reda på hur städfirmorna arbetar och vad som ingår i priset. Kanske behöver ditt hyreshus hjälp med något särskilt, som rengöring och städning av biutrymmen som garage och förråd? Eller rengöring av husfasaden någon gång? Hör av dig till tre, fyra stycken olika städföretag och begär offert för att hitta det bästa och mest förmånliga priset. I Malmö finns det gott om erfarna och skickliga firmor att välja bland.