För att få bra pris på flyttstädning, hemstädning eller annan städtjänst är det en fördel att ta in offerter från flera företag. Här presenteras tre vägar till att hitta en städfirma i Stockholm så att offertförfrågan kan skickas från bolag som ishine.se.

Google Maps

När Google används för sökning med frasen ”städfirma i Stockholm” kommer först och främst Google Maps presenteras. En karttjänst som visar var städfirmorna finns i denna stad. Detta med röda markeringar på en karta. Under kartan visas kontaktuppgifter till ett par av dessa företag. Det finns även en länk ”Fler företag” som gör att ytterligare städfirmor i Stockholm visas.

En fördel med Google Maps är möjligheten att hitta en städfirma som fått gott betyg av tidigare kunder. Google har nämligen sin egen recensionsfunktion kopplad till Google Maps.

Google sök

Den som scrollar förbi Google Maps kommer se Googles sökresultat. En person som söker efter en städfirma i Stockholm kommer därmed få upp en lista på företag i just den staden. Genom att besöka hemsidorna kan kontaktuppgifter hittas till de olika företagen.

Social media

På social media är människor generellt hjälpsamma och tipsar gärna om företag som de själva har anlitat. Ett sätt att hitta en seriös och duktig städfirma är därför att fråga på Facebook, Twitter eller LinkedIn om någon kan ge bra tips.

En fördel är att personliga rekommendationer kan ges och förklaringar varför personen tyckte om just den städfirma som anlitats.

Tips – Jämföra pris på städfirma i Stockholm

  • Sök upp kontaktuppgifter
    Börja med att söka upp kontaktuppgifter till flera än en städfirma i Stockholm. Det bästa är att kontakta via mail eftersom det därmed sparas skriftligt vad ni bägge har skrivit och kommit överens om. Dessutom blir det lättare att jämföra de olika offerter om alla firmor får exakt samma information om städbehov.
  • Skriv ner behov
    Skriv tydligt ner vilket städbehov som finns. Är det exempelvis en flyttstädning bör kvadratmeter nämnas samt om fönsterputsning önskas eller inte. Förväntas städningen ske en kväll eller en helg bör även detta nämnas då det är något som kan påverka priset.
  • Skicka ut offertförfrågan
    Skicka sedan exakt samma offertförfrågan till alla företag. Eftersom samma text används kommer alla få samma information och de offerter som kommer in kan lättare jämföras rättvist.